Har du behov av en handikappanpassad bil?

En handikappanpassad bil kan vara ett måste om det är så att du har ett funktionshinder som gör det svårt att köra bilen som den är. En handikappanpassad bil görs om, så att den fungerar för dig, även om det är så att du har en rullstol till exempel. När det kommer till bilanpassningar av detta slag, för olika handikapp, och funktionshinder, så kan du vända dig till Worksystemlife, som är experter på att handikappanpassa bilar. 

Det spelar ingen roll om det behöver anpassas mycket eller lite, alla ändringar och anpassningar är möjliga så att du får en bil som fungerar för dig och din vardag.

Anpassa bilen efter ditt handikapp

Att få sin bil handikappanpassad kan öppna upp nya möjligheter för dig. Du kan åter igen komma ut med din bil, oavsett vad du har för handikapp eller funktionsnedsättning. Med en handikappanpassad bil kan du köra ungarna till skolan och ta dig till jobbet, utan att be om assistans. Om du vill ha en handikappanpassad bil, men inte har pengar själv för detta, så finns det bilstöd att söka. Det är en form av bidrag för att få bilen anpassad. 

Detta bidrag går att söka via till exempel försäkringskassan. Du ska uppfylla vissa krav för att vara behörig till detta bidrag. Worklifesystem kan sedan se till att du får en bil som är anpassad utifrån dig, så att du kan köra ditt fordon vart du än vill. Du kan läsa mer om detta på deras hemsida.